Algemene voorwaarden

Laatst bijgewerkt: 23 september

Dit document vormt de overeenkomst (“Overeenkomst”) tussen jou (“Gebruiker”, “jij” of “je”) en booza.nl, een onderdeel van New-Impulse Media (“wij”, “ons” of “onze”), met betrekking tot je gebruik van de website www.booza.nl (de “Website”). Door de Website te bezoeken of te gebruiken, stem je in met deze Algemene Voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, moet je de Website onmiddellijk verlaten.

1. Gebruik van de Website

1.1. Je stemt ermee in de Website alleen te gebruiken voor wettige doeleinden en op een manier die geen inbreuk maakt op de rechten van derden of de normale werking van de Website verstoort.

1.2. Wij behouden ons het recht voor om je toegang tot de Website op elk moment en om welke reden dan ook te weigeren, inclusief schending van deze voorwaarden.

2. Intellectuele Eigendom

2.1. Alle inhoud op de Website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, en software, is eigendom van booza.nl of zijn licentiegevers en is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.

2.2. Je mag geen inhoud van de Website kopiëren, reproduceren, distribueren, overdragen, aanpassen of anderszins gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van booza.nl.

3. Disclaimer

3.1. De inhoud van de Website wordt verstrekt “zoals deze is” zonder enige garanties, expliciet of impliciet. Wij bieden geen garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, volledigheid of geschiktheid van de inhoud voor een specifiek doel.

3.2. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen of schade die voortvloeien uit het gebruik van de Website of de inhoud ervan.

4. Wijzigingen aan de Voorwaarden

4.1. We kunnen deze Algemene Voorwaarden op elk moment en zonder kennisgeving bijwerken. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren op wijzigingen.

5. Toepasselijk Recht

5.1. Deze Overeenkomst wordt beheerst door de wetten van [jouw rechtsgebied], zonder rekening te houden met conflicten van wettelijke bepalingen.

6. Contactinformatie

6.1. Voor vragen of opmerkingen met betrekking tot deze Algemene Voorwaarden kun je contact met ons opnemen via info@booza.nl.

Disclaimer met betrekking tot Productkwaliteit

booza.nl fungeert als een affiliate partner voor verschillende externe bedrijven en promoot hun producten of diensten op deze website. Hoewel we ons best doen om nauwkeurige en nuttige informatie te verstrekken, zijn we niet verantwoordelijk voor de kwaliteit, prestaties of enige aspecten van de producten of diensten die via de verstrekte affiliate links worden aangeboden.

Alle aankopen die je doet bij externe verkopers via de links op onze website vallen onder de voorwaarden en garanties van die verkopers. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele problemen, verliezen of geschillen die voortvloeien uit de aankoop of het gebruik van producten of diensten van externe verkopers.

Het is belangrijk dat gebruikers de voorwaarden en garanties van de externe verkopers raadplegen voordat ze een aankoop doen. We raden gebruikers aan om zorgvuldig de productinformatie, beoordelingen en recensies te bekijken voordat ze beslissingen nemen over aankopen.

Deze disclaimer is bedoeld om de verantwoordelijkheid van jouw website als affiliate partner te benadrukken en duidelijk te maken dat externe verkopers verantwoordelijk zijn voor hun producten of diensten.